02. 07. 2015.

Artdeco 30 years (%) dio kolekcije

Artdeco slavi 30 godina postojanja, te je u tu čast napravio posebnu kolekciju koja se prodaje po 30% nižoj cijeni. Inače, Artdeco me oduševi jer često ima sniženja, akcije i sl.                                                         Dio ove kolekcije dobila sam na poklon od prijateljice koja me očigledno jako dobro poznaje. :D                                                                                                               Prijateljica me obradovala primerom, bazom za sjenu i fiksatorom karmina. Primer, imam jedan iz Oriflame-a, bazu za sjenu se odavno kanim kupiti, a nisam ni znala da postoji fiksator karmina. Jako sam mu se obradovala jer volim karmine i ne volim ih često popravljati. Jedva sam čekala sve ovo da probam i da sa vama podijelim utiske. 
Primer ili baza za šminku služi da šminka duže traje, pripremi i nahrani kožu prije podloge, izravna sitne linije i popuni ih, te da se šminka lakše i ravnomjernije nanosi. Ovaj primer ima još anti-aging effect. Jako je lijep, nježan i lagan na koži. Nema dodatke mirisa, tako da je jako neutralan. Primijetila sam da mi se rumenilo mnogo ljepše nanijelo i nijansiralo iako mu nisam posvetila posebnu pažnju, naprotiv. Jako sam žuria kada sam se jutros šminkala. Lice mi nije bilo masno i nije sijalo od primera, tako da sam definitivno oduševljena i kupila bih ga opet. 




Ambalaža proizvoda: (5/5) *****
Lakoća korištenja: (5/5) *****
Konačni rezultati: (5/5) *****


Eyeshadow base ili baza za sjenu, naglašava boju sjene, intenzivira boju, olakšava nanošenje i produžava dugotrajnost. Ova baza čini sjenu vodootpornom, bar tako piše na pakovanju. Meni je čak i nakon 12 sati nošenja na ovoj visokoj temperaturi sjena potpuno netaknuta kao kada sam je nanijela. Jako je mala količina proizvoda potrebna, tako da mislim da može da traje jako dugo. I ono što je meni jako bitno, s obzirom da nisam baš mnogo stručna sa sjenama, lakše se nanose i nijansiraju. 












Ambalaža proizvoda: (5/5) *****
Lakoća korištenja: (5/5) *****
Konačni rezultati: (5/5) *****

Lipstick sealer Magic Fix je fiksator karmina. Nisam znala da postoji nešto takvo. Dolazi u bočici i ima četkicu sličnu laku za nokte. Na uputstvu piše da ne funkcionira sa sjajilima, samo sa ruževima. Procedura je slijedeća, nanijeti karmin i pustiti nekoliko sekundi da usne apsorbiraju, otkloniti papirnom maramicom višak i nanijeti fiksator. Sačekati nekoliko minuta da se osuši i obrisati četkicu. To je sve. Prvih nekoliko minuta osjećaj je malo čudan, kao da zateže kožu. Kasnije se naviknete i karmin traje puno duže bez popravljanja. Jedino ne smijete trljati usnu o usnu kao što ja imam običaj raditi. 



Ambalaža proizvoda: (4/5) ****
Lakoća korištenja: (4/5) ****
Konačni rezultati: (4/5)****

Fiksator mi je malo nepraktičan jer mi trebaju dvije ruke za korištenje + negdje da odložim bočicu dok nanesem i obrišem četkicu. Ko je ljubitelj karmina, definitivno vrijedi kupiti ovaj proizvod i općenito proizvode koje sam spomenula. Od Artdeco-a nisam manje ni očekivala jer mi se već pokazao kao brand koji mi odgovara i koji ima odlične proizvode. 








Nema komentara:

Objavi komentar